Rivning

Vi ser till att ditt rivningsarbete utförs korrekt och säkert

Många säger att det inte är särskilt komplicerat att riva något. Det är det inte heller. Utmaningen ligger i att riva smart och exakt, hålla tiderna och veta hur man hanterar materialet som utvinns på rätt sätt. Tack vare vår långa kompetens inom rivning kan vi garantera att arbetet utförs med högsta kvalitet – korrekt och säkert, inom en rimlig tidsram.

Rivning på kundens villkor

PB:s Håltagning är entreprenören som klarar hela arbete. Vi tar hand om allt från projektering, miljöinventering, rivning och sanering till deponi och återvinning. Vi utför många olika typer av rivningsarbeten åt våra kunder, framförallt inom bygg-, anläggning-, och fastighetsbranschen, och vet vad som krävs för att leva upp till deras förväntningar. Vi har resurserna och kunnandet som krävs för att utföra ett effektivt och säkert rivningsarbete – vare sig det rör sig om stora eller små uppdrag.

Miljö, arbetsmiljö & säkerhet i fokus

Vid rivning förekommer det oftast mycket damm och störningar i form av buller. För att minimera risken för spridning av damm så stänger vi av arbetsområdet och använder oss av dammfällor. Vid bullrande arbeten anpassar vi oss för att minska störningarna så mycket som möjligt. Vi tar även ansvar för allt avfall som uppkommer vid rivning och ser till att vår personal bär rätt utrusning och har behörigheterna som krävs för att utföra arbetet. För oss är våra kunder och anställda alltid i fokus.

Rivning i Västerås & Mälardalen med omnejd

På PB:s Håltagning åtar vi oss uppdrag i Västerås och Mälardalen med omnejd. Vare sig det rör sig om större eller mindre rivningsuppdrag hoppas vi kunna få vara det självklara valet för dig som kund. Vid frågor om våra rivningstjänster eller andra funderingar, vänligen ta kontakt med oss.

Pekka Jauhiainen, Arbetsledare PB:s Håltagning
Peter Bäckström, VD & Ägare

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.