Håltagning

Vi erbjuder professionell hjälp med håltagning

Vid nästan alla ombyggnationsuppdrag krävs någon form av håltagning. Oftast är uppgiften komplicerad och tiden knapp. Med vår hjälp ser vi till att arbetet blir ordentligt och korrekt utfört med rätt utrustning, kompetens och erfarenhet.

Små och stora håltagningsuppdrag

Vi utför både omfattande och mindre håltagningar och arbetar främst mot entreprenadföretag. Oavsett om det gäller arbete i armerad betong, granit, sten eller annat material. Vi borrar allt från hål för vvs, ventilation till stora sömborrningar för att få bort grövre betongkonstruktioner för ett nytt hisschakt.

Sågning

På PB:s Håltagning är vi specialiserade på rivning och håltagning där det ofta ingår sågning i tuffa miljöer. Vare sig det rör sig om håltagning, borrning, golvsågning, väggsågning eller handsågning finns vi här för att hjälpa dig.

Med kund i fokus

Att genomföra en håltagning i efterhand ger ett mer exakt resultat och är till fördel vid efterlagning. Det gör produktionen effektivare vilket i sig är gynnsamt ur ett ekonomiskt perspektiv. På PB:s Håltagning är vårt mål att alltid ha dig som kund i fokus. Personligt bemötande och en okomplicerad och nära dialog är oerhört viktigt för oss. Har du frågor om ett pågående projekt eller funderar du på att ta hjälp av oss är du varmt välkommen att ta kontakt. Vi finns aldrig längre än ett samtal bort.

Håltagning i Västerås & Mälardalen med omnejd

På PB:s Håltagning åtar vi oss uppdrag i Västerås och Mälardalen med omnejd. Vare sig det rör sig om större eller mindre håltagningsuppdrag hoppas vi kunna få vara det självklara valet av håltagningsentreprenör för dig som kund. Vid frågor om våra tjänster, vänligen ta kontakt med oss.

Peter Bäckström, VD & Ägare

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.