Om PB:s Håltagning

Vi är stolta över vår historia

PB:s Håltagning AB grundades år 1994 av håltagningsentreprenören Peter Bäckström. Med ett lån på 10 000 kr investerade han i en mobiltelefon och en rostig pickup och började hyra ut sig själv till etablerade företag. Lånet visade sig vara väl investerade pengar och inom loppet av några år hade Peter byggt upp en etablerad kundbas och rekryterat sina första anställda.

Idag ingår fjorton rutinerade yrkesmän i personalstyrkan och den rostiga pickupen är utbytt mot en toppmodern maskinpark som kontinuerligt uppdateras. PB:s Håltagning har även ett eget krossverk där vi behandlar material för återvinning.

Sedan starten 1994 har PB:s Håltagning slutfört över 15 000 arbeten och i kundbasen återfinns stora som små uppdragsgivare från hela Mälardalen med omnejd. Peter Bäckström står fortfarande kvar som VD och ägare av företaget.

Vi är medlemmar i HiB & Byggföretagen

På PB:s Håltagning använder vi oss av diamanthåltagningsmetoder som utförs med utrustning anpassad för golvskärning, väggskärning, kärnborrning och vajersågning. Vi är stolta medlemmar i Håltagningsentreprenörerna och Byggföretagen.

Vi värnar om vår kunniga personal

Alla våra medarbetare är rutinerade yrkesmän som med vakna ögon och gedigen erfarenhet löser problem för våra uppdragsgivare. Nyckeln till framgång är just vår personal. De är företagets bästa marknadsförare och därför värnar vi om att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att de ska trivas på jobbet. Våra medarbetare är kända för att vara professionella, lyhörda, flexibla och sociala.

Vi tar ansvar för projekten

Vi har utrustningen och kompetensen som krävs för att ta oss an helhetsåtaganden. Håltagning och rivning i samma uppdrag om du så vill. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Det är kundens behov som styr och vi är alltid beredda på snabba ryck likaväl som stora välplanerade projekt. Till självklarheterna hör att alla jobb utförs snabbt, rent och snyggt. Några skräphögar förekommer inte efter att PB:s Håltagning gjort jobbet. För att fortsätta lyckas på marknaden arbetar vi med att ständigt höja kvaliteten på det arbete som vi utför.

Vi har alltid kunden i fokus

På PB:s Håltagning är vårt mål att alltid ha dig som kund i fokus. Personligt bemötande och en okomplicerad och nära dialog är oerhört viktigt för oss. Har du frågor om ett pågående projekt eller funderar du på att ta hjälp av oss är du varmt välkommen att ta kontakt. Vi finns aldrig längre än ett samtal bort.

Peter Bäckström, VD & Ägare

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.